Keitä olemme?

Meillä taitaakin olla jotain yhteistä, eikö niin? Me olemme kaikki ihmisiä – sinä, minä, me. Pohjimmiltaan olemme kuin olemmekin melko samanlaisia ja perimmäiset tarpeemme ovat samankaltaisia. Haluamme, että meidät nähdään, kuullaan ja huomioidaan. Haluamme myös, että meistä välitetään ja että meitä rakastetaan.

Vaikka olemme kovin samankaltaisia, saattavat meitä sittenkin jotkin asiat erottaa. Ainakin kokemukset ja elämänpolut. Tällä sivulla voit lukea meidän polusta sekä Elosan ideasta ja taustasta.

Me olemme täällä sinua varten. Lupaamme nähdä, kuulla ja huomioida sinut, sekä välittää sinusta ja rakastaa sinua kuin hyvää ystävää! Paljon luvattu, eikö?

MERI

SARLOTTE

 

Meri & Sarlotte

Meidän tarina sai alkunsa, kun tapasimme yhteisen ystävän kautta vuosia sitten. Meitä on aina yhdistänyt kiinnostus luonnolliseen elämäntapaan, hyvinvointiin ja kauneuteen. Varmasti osittain siksi, sekä tietysti pettämättömän huumorin takia, olemme päätyneet viettämään paljon aikaa yhdessä. Olemme myös molemmat vakuuttuneita eteeristen öljyjen voimasta ja hyödyllisyydestä hyvinvoinnin tukena.

Samaan aikaan, kun Sarlotella oli syntynyt mielessään iso kuva Elosan kokonaisuudesta eteeristen öljyjen ystäville ja yrittäjille, jotka hyödyntävät eteerisiä öljyjä työssään, Meri oli alkanut haaveilla omasta verkkokaupasta liittyen ekologisen elämäntavan tuotteisiin. Molemmille oli selvää, että oman yritystoiminnan on tuettava omaa arvomaailmaa luonnon ja ihmisten arvostamisesta ja kotimaisen työn tukemisesta. Jutellessamme unelmistamme huomasimme nopeasti, että nämä ideat kannattaisi toteuttaa yhdessä. 

Päätimme harkinnan jälkeen lyödä ideoita pursuavat päämme yhteen ja hypätä tuntemattomaan yhdessä! Noin puolitoista vuotta sitten aloimme jalostaa Elosasta salonkikelpoista yritystä ja verkkosivustoa. Nyt olemme päässeet ensimmäiseen etappiin ja avanneet Elosan verkkokaupan!

Padelin parissa rentoutuva Meri on ammatiltaan hieroja ja huoltaa niin urheilijat, kuin rentoutusta kaipaavat istumatyöläisetkin ammattitaidolla ja eteeristen öljyjen lisämausteella. Meri taitaa myös purentalihasten hieronnan sekä tehokkaan kuivaneulauksen. Merin vahvuuksia ovat loputtomat hyvät vitsit ja tolkuttoman laajat sosiaaliset verkostot.

Sarlotte on suomen kielen ja kirjallisuuden alalta valmistunut humanisti, joka päättikin ryhtyä hyvinvointialan yrittäjäksi. Erilaiset aromaterapian kurssit, Raindrop-hoitajan kurssi, yrittäjän ammattitutkinto ja Method Putkisto Pilates -ohjaajaopinnot viitoittavat nyt tietä opettajapolun väistyttyä. Sarlotte rentoutuu metsälenkeillä ja haaveilee takaisin hevosharrastuksen pariin ehtimisestä.

Toivomme, että Elosa yhdistäisi mahdollisimman monia samanhenkisiä ihmisiä, niin yrittäjiä kuin kuluttajiakin!

Elosan nimi

Vuonna 2018 syntyi tyttölapsi, joka teki yhdestä naisesta äidin ja äitiyslomalaisen. Tyttö sai toiseksi nimekseen Eloise, ja äiti sai hetken hengähdyksen varsinaisesta työstään ja yliopisto-opinnoistaan. Aikaa vapautui ja mielessä ja syntyi ajatus, jota äiti lähti seuraamaan ja työstämään. Koska tytär oli luonut tämän mahdollisuuden, nimettiin äidin yritysajatukset Eloisea mukaillen Elosaksi. Sarlotte on tuon tytön äiti ja Meri tytölle hyvin tärkeä aikuinen.

Kun Sarlotte sai toisen lapsensa ja jäi uudelle äitiyslomalle, sai Elosa taas uutta vauhtia. Pian Sarlotte ja Meri löysivätkin toisensa ystävyytensä lisäksi myös kollegoina ja Elosa jatkui yhteisenä projektina. Oli luontevaa pitää yrityksen työnimenä ja lopulta lopullisenakin nimenä muistutus siitä, mistä Elosa sai alkunsa.

 

Elosan idea

Elosan idea on tuoda yhteen samanhenkiset kuluttajat ja yrittäjät. Elosan tuotteet, palvelut ja tapahtumat ovat suunnattu eritysesti ekologisesta elämäntavasta, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja eteerisistä öljyistä kiinnostuneille ihmisille. Elosa tarjoaa kotimaisille pienyrittäjille mahdollisuuden yhteiseen isompaan yleisöön ja asiakaskuntaan, samalla kun asiakkaat löytävät entistä helpommin etsimänsä luonnonmukaiset tuotteet, hyvinvoinnin palvelut ja tapahtumat yhdeltä sivustolta.

Laadukkaat eteeriset öljyt ovat valtavan arvokkaita luonnon lahjoja, joita jokaisen hyvinvointia arvostavan ihmisen olisi hyvä oppia käyttämään hyödykseen. Muutoin luonnon tarjoamat antimet valuvat hukkaan. Puhtaiden ja korkealaatuisten eteeristen öljyjen potentiaali ihmisen hyvinvoinnin tukemisessa on valtava ja sillä on pitkät juuret aina muinaisiin aikoihin asti.

Tarinamme edetessä haluamme tarjota öljyilyyn paitsi oheistuotteita, palveluita ja tapahtumia, myös tietoa ja taitoja eteeristen öljyjen käyttöön.

 

Elosa ja Young Living?

Oletko jo tutustunut Elosan instagramiin @elosaessentials? Jos olet, olet ehkä huomannut, että käytämme Young Livingin eteerisiä öljyjä. Sinäkin, tottakai, voit käyttää valitsemiasi eteerisiä öljyjä. Kannustamme tutustumaan käyttämiesi eteeristen öljyjen alkuperään: kasvualustaan, kasvatustapaan, tislausmenetelmään ja laatuvaatimuksiin, jotta tiedät käyttämiesi eteeristen öljyjen todellisen laadun. Eteeristen öljyjen käytössä niiden turvallisuus, eli laatu, on kaikki kaikessa!

Elosa yrityksenä ei myy Young Livingin eteerisiä öljyjä. Meri ja Sarlotte puolestaan ovat molemmat Young Livingin Brand Partnereita eli jälleenmyyjiä. Mikäli haluat hankkia eteerisiä öljyjä itsellesi, olethan yhteydessä suoraan Meriin tai Sarlotteen, niin saat henkilökohtaista palvelua.

Young Living on Elosan laatu-, eettisyys- ja ekologisuusvaatimukset täyttävä kansainvälisesti johtava eteeristen öljyjen valmistaja, jolle eteeristen öljyjen laatu, luonnon, ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointi on kaikkein tärkein asia!

Emme malta odottaa, miten Elosan tarina jatkuu – tervetuloa osaksi sitä!