Löydät täältä pian palvelut, joissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä!

Elosa tarjoaa sekä omia että yhteistyökumppanien palveluita.

Tämän sivun päivittäminen on vielä kesken, mutta jatkossa tulet löytämään täältä sellaisia palveluita, joissa hyödynnetään eteeristen öljyjen hoitavaa voimaa ja ylellisiä tuoksuja! Yritykset ja palvelut on jaoteltu alueittain ja toivommekin saavamme tarjota palveluita koko Suomen alueelta jo pian.

Millaisia palveluita tarkoitamme?

Tällaisia palveluita, joissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä, voivat olla esimerkiksi erilaiset hieronnat, aromaterapeuttiset hoidot (esim. RainDrop-hoito), vyöhyketerapeuttiset hoidot, mielen ja tunteiden hallintaan liittyvät hodot ja palvelut, elämäntaidon valmennukset (Life Coach, Health Coach), aromaattiset kehonhuoltotunnit ja energiahoidot.

Palveluiden kirjo voi olla laaja, mutta yhdistävänä tekijänä on eteeristen öljyjen hyödyntäminen palveluissa. Esimerkiksi vyöhykeretapiaa tekevän hoitohuoneessa voi tuoksua rauhoittava laventeliöljy tai klassinen hieroja saattaa käyttää lihasjumien avaamisen tehostamiseksi basilikaöljyä.

Pääasia on, että asiakas pääset nauttimaan eteeristen öljyjen voimasta hoidon/palvelun yhteydessä ja löydät pienyrittäjän luo helposti Elosan kautta!