Etsitkö palveluita, joissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä?

Oletko kotimaassa toimiva, tämän sivun kuvaukseen sopiva yrittäjä? Haluaisimme tietää sinusta! Entä tunnetko jonkun kuvaukseen sopivan pienyrittäjän? Auttaisitko meitä vinkkaamalla hänestä?


Elosan tavoitteena on koota yhdelle sivustolle suomalaiset pienyrittäjät, jotka tarjoavat palveluita, joissa hyödynnetään eteeristen öljyjen hoitavaa voimaa ja ylellisiä tuoksuja. Työmme on kuitenkin vielä kesken, Palvelut-osiota päivitetään vielä!


Jatkossa tulet löytämään täältä ne yhteistyökumppanimme, jotka hyödyntävät palveluissaan eteerisiä öljyjä. Yrittäjät on jaoteltu alueittain ja toivommekin, että saamme jo pian tarjota palveluita koko Suomen alueelta.

Minkälaisia palveluita tarkoitamme?

Tällaisia palveluita, joissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä, voivat olla esimerkiksi erilaiset hieronnat, aromaterapeuttiset hoidot (esim. RainDrop-hoito), vyöhyketerapeuttiset hoidot, mielen ja tunteiden hallintaan liittyvät hodot ja palvelut, elämäntaidon valmennukset (Life Coach, Health Coach), aromaattiset kehonhuoltotunnit ja energiahoidot.

Palveluiden kirjo voi siis olla laaja, mutta yhdistävänä tekijänä on eteeristen öljyjen hyödyntäminen palveluissa. Esimerkiksi vyöhykeretapiaa tekevän hoitohuoneessa voi tuoksua rauhoittava laventeliöljy tai klassinen hieroja saattaa käyttää lihasjumien avaamisen tehostamiseksi basilikaöljyä.

Pääasia on, että asiakas pääsee nauttimaan eteeristen öljyjen voimasta hoidon/palvelun yhteydessä ja löytää pienyrittäjän luo helposti Elosan kautta!