Täältä tulet löytämään tapahtumat, joissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä!

Oletko kotimaassa toimiva, tämän sivun kuvaukseen sopiva yrittäjä tai tapahtumanjärjestäjä? Haluaisimme tietää sinusta! Entä tunnetko jonkun kuvaukseen sopivan pienyrittäjän tai tapahtuman? Auttaisitko meitä vinkkaamalla hänestä?


Elosan tavoitteena on koota tälle sivulle sellaiset julkiset tapahtumat, jotka liittyvät eteerisiin öljyihin! Eteeristen öljyjen kemiaa, eteeristen öljyjen hyödyntäminen kotikosmetiikassa, tunne-elämän tasapaino… Tällaisia tapahtumia pidetään jatkuvasti ympäri Suomea! Haasteena on, että emme löydä niitä kovin helposti.


Tämän sivun päivittäminen on vielä kesken, mutta jatkossa tulet löytämään täältä ne tapahtumat, jotka liittyvät eteerisiin öljyihin! Tapahtumat on jaoteltu alueittain ja toivommekin, että saamme pian tarjota tapahtumia koko Suomen alueelta.

Minkälaisia tapahtumia tarkoitamme?

Oletko koskaan kuullut koulutuksesta, missä paneudutaan eteeristen öljyjen kemiaan? Entä oletko koskaan haaveillut osaavasi käyttää paremmin eteerisiä öljyjä ihonhoidossa? Eteerisiin öljyihin liittyvien tapahtumien kirjo on laaja koulutuksista pieniin työpajoihin, yhdistävänä tekijänä näissä tapahtumissa on eteeriset öljyt.


Elosan kautta asiakas löytää tapahtumat kootusti yhdeltä sivulta ja yrittäjät ja tapahtumanjärjestäjät tavoittavat öljyilevän yleisön helposti yhdestä paikasta! Odotamme jo innolla kaikkia tarjolle tulevia tapahtumia!