Iso lasinen pumppupullo 500 ml

9,90  sis. ALV

Ruskea lasinen 500 ml pumppupullo.  Tässä kauniissa pullossa säilytät puhdistusaineen, tiskiaineen tai vaikkapa käsisaippuan.

Ruskea lasi pitää pullon sisällön suojassa valolta. Pullo on aina uudelleenkäytettävä ja näin ekologisesti kestävä valinta!

Varasto loppu

Kuvaus

Ruskea lasinen 500 ml pumppupullo.  Tässä kauniissa pullossa säilytät puhdistusaineen, tiskiaineen tai vaikkapa käsisaippuan. Ruskea lasi pitää pullon sisällön suojassa valolta. Pullo on aina uudelleenkäytettävä ja näin ekologisesti kestävä valinta!

Käyttö: Puhdista lasipullot aina ennen käyttöä tai tehdessäsi uutta seosta pulloon. Ruskea lasi pitää pullon sisällön suojassa valolta ja pumppupää suojassa bakteereilta ja ilmakontaktilta. Nämä molemmat seikat pidentävät pullotetun tuotteen käyttöikää.

Materiaalit: Pullo ruskeaa lasia, korkki muovia.

Koko: 500 ml

 

Vinkki: Valmista pumppupulloon itse pyykkietikkaa! Annostele pulloon noin puolet väkiviinietikkaa ja puolet vettä. Lisäksi voit laittaa tuoksuksi raikkaita eteerisiä öljyjä kuten piparminttua tai rosmariinia. Pyykkietikkaa on helppo annostella pyykkiainelokeroon pienillä pumppauksilla. Pyykkietikka on loistava neutralisoimaan pahoja hajuja sekä vie sähköisyyttä pois tekstiileistä. Se myös auttaa värejä pysymään kirkkaina. Kokeile tätä vinkkiä ja jaa parhaat pyykkietikkatuoksut Instagramissa tägillä #elosakoti!

Lisätiedot

Koko

30 ml, 60 ml, 120 ml

Saatat myös pitää…