Lasinen pipettipullo 30 ml kirkas/ruskea

5,90 6,90  sis. ALV

Lasinen 30 ml pullo viimeistellyllä hopeisella pipettipäällä. Pulloon voi valmistaa mm. itsetehtyjä ihoöljyjä, partaöljyjä ja seerumeita. Lasipullot ovat uudelleenkäytettäviä ja näin ekologisesti kestäviä valintoja!

Kuvaus

Lasinen 30 ml pullo pipettipäällä. Pipetti helpottaa valmistamasi tuotteen annostelemista pullosta. Voit käyttää pipettipulloa itse tekemällesi kosmetiikalle, mutta voit myös tehdä pipettipulloihin valmiita diffuuseriseoksia eteerisistä öljyistä. Näin saat suosikkituoksusi aina helposti diffuuseriin! Voit käyttää pipettipullon aina uudestaan, puhdistat sen vain eri tuotteiden ja tuote-erien välissä.

Käyttö: Puhdista lasipullot aina ennen käyttöä tai tehdessäsi uutta seosta pulloon. Suosittelemme säilyttämään kirkkaat lasipullot suojassa auringonvalolta. Eteeristen öljyjen ja kasviöljyjen säilyvyys on parasta valolta suojattuna.

Materiaalit: Pullo lasia, pipettitikku lasia, pipettikorkki muovia.

 

Vinkkejä:  Jos teet itsellesi ihoöljyn, valitse pohjaöljy kasviöljyistä ihosi tyypin mukaan. Eteeriset öljyt kannattaa valita ihon tarpeen mukaan. Yleisesti eri ihotyypeille sopivia pohjaöljyjä ovat esimerkiksi luonnonmukaisesti viljellyt manteliöljy, viinirypäleensiemenöljy, auringonkukkaöljy ja vehnänalkioöljy. Eteerisiä öljyjä, joista on hyötyä lähes jokaiselle ihotyypille ovat esimerkiksi Frankincense, Copaiba ja Cypress. Varmistathan käyttämiesi eteeristen öljyjen laadun ja turvallisuuden ennen käyttöä.

Huom! Mikäli huomaat itse tehdyssä ihoöljyssä oudon hajun, on tuote mahdollisesti eltaantunut. Öljypohjaiset tuotteet eivät tarvitse säilöntäaineita säilyäkseen. Varmistaaksesi tuotteen pitkän (1-2 vuotta) säilyvyyden, sulje korkki aina käytön jälkeen huolellisesti. Älä kosketa lasipipettiä käsin vaan purista pipetistä tuotetta kädellesi. Näin varmistat, ettei lasipipetin kautta mene bakteereita tai muita epäpuhtauksia pulloon.

Lisätiedot

Väri

Kirkas, Ruskea

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lasinen pipettipullo 30 ml kirkas/ruskea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *