Lasinen pipettipullo 30 ml kirkas/ruskea

5,90 6,90  sis. ALV

Lasinen 30 ml pullo viimeistellyllä hopeisella pipettipäällä. Pulloon voi valmistaa mm. itsetehtyjä ihoöljyjä, partaöljyjä ja seerumeita. Lasipullot ovat uudelleenkäytettäviä ja näin ekologisesti kestäviä valintoja!

Kuvaus

Lasinen pipettipullo 30 ml. Värivaihtoehtoina kirkas tai ruskea lasi. Pipetti helpottaa valmistamasi tuotteen annostelemista pullosta. Voit käyttää pipettipulloa itse tekemällesi kosmetiikalle, kuten kasvoseerumeille tai hierontaöljyseoksille, mutta voit myös tehdä pipettipulloihin valmiita seoksia diffuuseriin laitettavaksi. Näin saat suosikkituoksusi aina käyttövalmiina itsellesi tai diffuuseriin! Voit käyttää lasisen pipettipullon aina uudestaan, puhdistat sen vain eri tuotteiden ja tuote-erien välissä. Lasinen pipettipullo on ajaton ja kestää kovaakin käyttöä.

Käyttö: Puhdista lasipullot aina ennen käyttöä tai tehdessäsi uutta seosta pulloon. Suosittelemme säilyttämään kirkkaat lasipullot suojassa auringonvalolta. Eteeristen öljyjen ja kasviöljyjen säilyvyys on parasta valolta suojattuna. Lasipullot ja pipetin voi puhdistaa joko alkoholilla tai keitetyssä vedessä. Kun tuote on valmistettu pulloon, muista aina sulkea korkki tiiviisti, että öljyseos säilyy hyvänä.

 

Materiaalit: Ruskea / kirkas pullo lasia, pipettitikku lasia, pipettikorkki muovia.

 

Vinkkejä:  Jos teet itsellesi ihoöljyn, valitse pohjaöljy kasviöljyistä ihosi tyypin mukaan. Eteeriset öljyt kannattaa valita ihon tarpeen mukaan. Yleisesti eri ihotyypeille sopivia pohjaöljyjä ovat esimerkiksi luonnonmukaisesti viljellyt manteliöljy, viinirypäleensiemenöljy, auringonkukkaöljy ja vehnänalkioöljy. Eteerisiä öljyjä, joista on hyötyä lähes jokaiselle ihotyypille ovat esimerkiksi Frankincense, Copaiba, Geranium ja Cypress. Varmistathan käyttämiesi eteeristen öljyjen laadun ja turvallisuuden ennen käyttöä.

Kasvoseerumeiden valmistukseen löydät vinkkejä ja reseptiikkaa meidän Instagramista @elosaessentials. Olemme myös koonneet tietoa eri ihotyypeille soveltuvista pohjaöljyistä ja eteerisistä öljyistä. Kosmetiikan valmistus on ihanan helppoa ja joka kerta saat täydellisiä tuotteita, jotka soveltuvat parhaiten juuri sinulle! Kosmetiikan valmistuksessa tiedät myös aina mitä tuotteesi sisältää, eikä sinun tarvitse lukea pitkiä INCI-listoja.

Huom! Mikäli huomaat itse tehdyssä ihoöljyssä oudon tunkkaisen hajun, on tuote mahdollisesti eltaantunut. Öljypohjaiset tuotteet eivät tarvitse säilöntäaineita säilyäkseen. Varmistaaksesi tuotteen pitkän säilyvyyden, sulje korkki aina käytön jälkeen huolellisesti. Älä kosketa lasipipettiä käsin vaan purista pipetistä tuotetta kädellesi. Näin varmistat, ettei lasipipetin kautta mene bakteereita tai muita epäpuhtauksia pulloon. Elosan lasinen pipettipullo on kooltaan 30 ml, jolla haluamme myös varmistaa, että valmistamasi erä tulee käytettyä suhteellisen nopeasti. Öljysekoituksia ei kannata tehdä valmiiksi litrakaupalla juuri säilyvyyden vuoksi.

Lisätiedot

Väri

Kirkas, Ruskea

Saatat myös pitää…