Iso lasinen suihkepullo 500 ml

9,90  sis. ALV

Ruskea iso lasinen suihkepullo, joka sopii erinomaisesti mm. siivoussuihkeiden ja pesuaineseosten tekemiseen. Lasipullot ovat uudelleenkäytettäviä ja näin ekologisesti kestäviä valintoja!

Koko: 500 ml

Varasto loppu

Kuvaus

Tyylikäs iso lasinen suihkepullo, joka sopii erinomaisesti mm. siivoussuihkeiden ja pesuaineseosten tekemiseen. Lasipullot ovat uudelleenkäytettäviä ja näin ekologisesti kestäviä valintoja. Lasinen suihkepullo on upea katseenvangitsija jokaisessa kodissa.

Käyttö: Puhdista lasipullo aina ennen käyttöä tai tehdessäsi uutta tuotetta pulloon. Lasipullot voi keittää tai puhdistaa alkoholilla. Ruskea lasi pitää purkin sisällön suojassa valolta ja tiivis korkki suojassa bakteereilta ja ilmakontaktilta. Nämä molemmat seikat auttavat tuotteen säilymisessä. Puhdista lasipullo aina uusien tuote-erien välissä niin varmistat puhtaan ja hyvinsäilyvän tuotteen.

Materiaalit: Pullo ruskeaa lasia, korkki muovia.

Koko: 500 ml

Vinkkejä: Lasiseen suihkupulloon voi raastaa ekologista siivoussaippuaa ja näin saat tehokkaan siivoussuihkeen. Toinen vinkki on tehdä etikasta, vedestä ja eteerisistä öljyistä liinavaatespray, jolla voi raikastaa pyykkiä. Spraylla voi suihkia esimerkiksi lakanoita tai vaikkapa vaatteita, joita haluaa raikastaa ja joista haluaa poistaa sähköisyyttä.

Lisätiedot

Koko

30 ml, 60 ml, 120 ml

Saatat myös pitää…