Ruskea lasinen voidepurkki kokovaihtoehtoja

5,90 7,90  sis. ALV

Ruskea lasinen purkki mustalla kannella. Nämä kauniit ja ajattomat purkit ovat uudelleenkäytettäviä ja näin ekologisesti kestäviä valintoja!

Kokovaihtoehdot: 30 ml, 60 ml ja 120 ml.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ruskea lasinen voidepurkki.  Voidepurkit ovat erinomaisia itsetehdylle kosmetiikalle mm. deovoiteille, kasvorasvoille ja kuorinta-aineille. Nämä kauniit ja ajattomat purkit ovat uudelleenkäytettäviä ja näin ekologisesti kestäviä valintoja!

Käyttö: Puhdista lasipurkit aina ennen käyttöä tai tehdessäsi uutta tuotetta purkkiin. Ruskea lasi pitää purkin sisällön suojassa valolta ja tiivis korkki suojassa bakteereilta ja ilmakontaktilta. Nämä molemmat seikat auttavat tuotteen säilymisessä. Lasipurkit ja kannet voi puhdistaa kiehuvalla vedellä tai alkoholilla.

Kokovaihtoehdot: 30 ml, 60 ml ja 120 ml. Katso kuvista eri koot vertailun vuoksi.

Materiaalit: Pullo ruskeaa lasia, korkki mustaa muovia.

Vinkkejä: Lasiseen voidepurkkiin voit valmistaa mm. deovoiteita, kasvorasvoja, kuorinta-aineita tai mitä tahansa ekologisia kauneudenhoitotuotteita. Meidän suosimat tuotteet valmistetaan aina muutamista eri raaka-aineista sekä eteerisistä öljyistä. Parasta on, että suurin osa raaka-aineista löytyy jokaisen keittiöstä!

Mikäli kosmetiikan valmistaminen on sinulle vielä uusi juttu, voit käydä tutustumassa meidän resepteihin ja vinkkeihin Instagramissa @elosaessentials. Muistathan valita aina omalle ihollesi parhaimmat ja puhtaimmat raaka-aineet! Esimerkiksi pohjaöljyjä valitessa on tärkeää tietää oma ihotyyppi (rasvoittuva, kuiva, sekaiho).

Huom! Mikäli lasipurkki rikkoontuu, sen voi kierrättää lasinkeräykseen ja kannen muovinkeräykseen.

Lisätiedot

Koko

30 ml, 60 ml, 120 ml

Saatat myös pitää…