Upea uusi vuosi – ladattava työkirja

0,00  sis. ALV

PDF-muotoinen maksuton, ladattava työkirja antaa sinulle työkaluja, jotka johdattaa sinut merkityksellisempään ja miellyttävämpään uuteen vuoteen. Anna itsellesi lahjaksi hetkiä itsetutkailuun ja voit kohentaa hyvinvointiasi arjessa huomattavasti.

Kuvaus

Upea uusi vuosi – ladattava työkirja

Tämä työkirja on maksuton työväline sinulle, joka haluat merkityksellisen ja mielekkään uuden vuoden! Koemme eniten tyytyväisyyttä, kun saamme toimia itselle merkityksellisten asioiden parissa ja saamme hyödyntää omia vahvuuksiamme! Jos emme koskaan pysähdy näiden asioiden äärelle, miten voisimme saavuttaa merkityksellisen ja miellyttävän arjen?

Mikä kuluneessa vuodessa oli hyvää? Entä mikä kaikki on sellaista, mitä ei kannata kantaa mukanaan seuraavaan vuoteen? Mitkä ovat kaikkein rakkaimpia unelmia, entä mihin unelmista tarttua ensimmäisenä? Oletko haudannut jonkun unelman, joka voisi saada uuden elämän?

Mielen kanssa työskennellessä voi harjoituksissa hyödyntää eteerisiä öljyjä tai niistä tehtyjä sekoituksia. Esimerkiksi Young Livingin eteerisistä öljyseoksista tämän työkirjan kanssa hyödynnettäväksi sopivat hyvin Acceptance, Release, Valor, Harmony, Orange, Frankincense tai Cypress.

Työkirjassa on tehtävien lisäksi myös useita vinkkejä, joista voi olla hyötyä upean uuden vuoden arjen luomisessa!

Saatat myös pitää…