Yhteistyöhön Elosan kanssa?

HEI YRITTÄJÄ!

Tarjoatko palveluita tai tapahtumia tai valmistatko ekologisia tuotteita?

Mahdollisuus Elosa-yhteisöön!

Elosan kokoaa kotimaiset yrittäjät, jotka tarjoavat tuotteita, palveluita tai tapahtumia, joissa hyödynnetään eteeristen öljyjen hoitavaa voimaa ja ylellisiä tuoksuja. Tule osaksi kasvavaa Elosa-yhteisöä!

Tuotteet

Tarjoamme asiakkaillemme ekologisia kodin tuotteita sekä öljyilyyn liittyviä oheistuotteita. Kodin tuotteet ovat esimerkiksi keittiön ja kauneudenhoidon kestotuotteita ja öljyilyn oheistuotteet taas esimerkiksi roll-on -pulloja, diffuuserikoruja tai öljylaukkuja. Haluamme edistää kestävää kulutusta kaikin tavoin ja myydä luonnonmateriaaleista valmistettuja, kauniita ja käytännöllisiä tuotteita.

Onko sinulla valmis tuote, jolle kaipaat vielä oikeaa markkinointikanavaa?
Ota meihin yhteyttä!

Palvelut

Elosa kokoaa Palvelut-sivulle palveluita, joissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi erilaiset hieronnat, aromaterapeuttiset hoidot (esim. RainDrop-hoito), vyöhyketerapeuttiset hoidot, mieleen ja tunteisiin liittyvät hodot ja palvelut, elämäntaidon valmennukset (Life Coach, Health Coach), aromaattiset kehohoidot, aromaattiset kehonhuoltotunnit ja energiahoidot.

Yhdistävänä tekijänä palveluissa on eteeristen öljyjen voiman hyödyntäminen. Esimerkiksi vyöhykeretapiaa tekevän hoitohuoneessa voi tuoksua rauhoittava laventeliöljy tai klassinen hieroja voi käyttää lihasjumien avaamisen tehostamiseksi basilikaöljyä.

Elosan kautta asiakas löytää eteeristen öljyjen ystäville suunnatun palveluntarjonnan helposti ja yrittäjä tavoittaa halutun kohderyhmän vaivattomasti!

Ota yhteyttä meihin, kun haluat olla mukana Elosan palveluntarjoajien joukossa!

Tapahtumat

Elosa kokoaa Tapahtumat-sivulle sellaiset julkiset tapahtumat, jotka liittyvät hyvinvointiin ja eteerisiin öljyihin. Eteeristen öljyjen kemiaa, eteeristen öljyjen hyödyntäminen kotikosmetiikassa, tunne-elämän tasapaino, erilaiset kurssit… Tällaisia tapahtumia pidetään jatkuvasti ympäri Suomen! Haasteena on, että öljyilevä asiakas ei löydä niitä kovin helposti.

Elosan kautta asiakas löytää tapahtumat kootusti yhdeltä sivulta ja yrittäjät ja tapahtumanjärjestäjät tavoittavat parhaan kohderyhmän helposti yhdestä paikasta!

Haluatko tapahtumasi esille Elosaan? Ota meihin yhteyttä!

Mitä tarjoamme?

Odotamme, että yhteistyötä Elosan kanssa tekevä yritys noudattaa ekologis-eettisiä ja korkean laadun periaatteita. Haluamme, että Elosan kautta myydyt tuotteet ja täällä esillä olevat palvelut ja tapahtumat ovat ekologisesti ja eettisesti kestäviä ja laadukkaita. Elosan arvoihin ja toiminnan vastuullisuuteen voit tutustua täällä: Arvot ja vastuullisuus

Tarjoamme Elosan yhteistyöyrittäjille pääsyn Elosan ystäville tarkoitettuihin uutiskirjeisiin ja sosiaaliseen mediaan. Elosa markkinoi kaikkia omia ja kumppanien tarjoamia tuotteita, palveluita ja tapahtumia Elosan kohderyhmälle. Elosan kohderyhmä on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, eteeristen öljyjen ja ekologisen elämäntavan ystävät.

Elosalle tarjolle tulleet tuotteet asetetaan verkkokauppaan tarjolle, varastoidaan Elosan tiloihin ja postitetaan, kuten kaikki Elosan tuotteet. Palveluntarjoajien palvelut listataan Palvelut-sivulle paikkakunnittain ja palveluittain. Palvelut-sivu ohjaa asiakkaan suoraan palveluntarjoajan omaan ajanvarausjärjestelmään – näin ei synny tuplavarauksia. Tapahtumat esitellään Tapahtumat-sivulla ja niihin myydään sähköpostitse toimitettavia lippuja Elosan verkkokaupassa.

Yhteistyötä Elosan kanssa tekeviä yrittäjiä kutsutaan myös erilaisiin hyvän olon verkostoitumishetkiin. Verkostoitumishetket ovat pienyrittäjälle tärkeitä tilaisuuksia kohdata samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa voi esimerkiksi paneutua oman yrityksen innovointiin tai keskittyä muuten vain hyvän fiiliksen jakamiseen.

Emme malta odottaa yhteistyötämme!