Luonnon kunnioittaminen

Yhteisöllisyyden voima

Kotimaisen työn arvostus

Elosan toimintaa ohjaavat pehmeät arvot & Elosa kantaa huolta vastuullisuudesta

PITKÄIKÄISYYS

Löydät valikoimastamme ekotuotteita, jotka ovat valmistettu aina mahdollisuuksien mukaan luonnonmateriaaleista. Löydät tuotteen materiaalitiedot helposti joka tuotteen tuotekuvauksesta. Kaikki tuotteemme ovat pitkäikäisiä ja hillitsevät kertakäyttökulttuurin yltymistä. Esimerkiksi tyhjät roll-on -pullot tai voidepurkit voit käyttää aina uudelleen. Puhdista ja huolla tuotteitasi säännöllisesti niin niiden käyttöikä pitenee!

Kaikki tuotteemme ovat tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön ja niiltä odotetaan kauneuden lisäksi kestävyyttä. Jos Elosalta ostamasi tuote on mennyt käytössä rikki, olethan yhteyksissä meihin info@elosa.fi niin selvitämme voisimmeko auttaa sen korjaamisessa.

KIERRÄTYS

Vastaanottaessasi Elosalta paketin, voit huomata, että se on suojattu kierrätysmateriaaleja käyttäen. Keräämme materiaaleja vastaanottamistamme paketeista ja käytämme ne uudelleen samaan tarkoitukseen. Vastaanottamiemme pakettien suojauksessa käytetään joskus myös muovia. Kierrätämme myös muovin uudelleenkäyttämällä sen.

Kaikessa toiminnassamme pyrimme mahdollisimman vähään jätteeseen ja ympäristön rasittamiseen.

Kun hankkimasi tuote on tullut käyttöikänsä päähän, suosittelemme lämpimästi kierrättämään sen joko antamalla/myymällä eteenpäin tai kierrättämällä jokaisen materiaalin erikseen kullekin materiaalille tarkoitetulla ekologisella tavalla.

KOTIMAISUUS

Tuemme kotimaista yrittäjyyttä kaikilla osa-alueilla, joilla se on mahdollista.

Pyrimme kotimaisuuteen kaikissa tarjoamissamme tuotteissa, joissa se on mahdollista ja kannattavaa. Kun tuote on valmistettu Suomessa, ilmoitamme sen selkeästi tuotekuvauksessa. Kaikki Elosan omat tuotteet valmistetaan Suomessa vastuullisista ja kestävistä materiaaleista. Sivustollamme tarjotut palvelut ja tapahtumat tukevat kotimaista yrittäjyyttä.

Perusteellisen etsimisen ja tarjouspyyntöjen jälkeen emme ole onnistuneet saamaan valikoimiimme kotimaisia ja ekologisia purkkeja ja pulloja kosmetiikalle, eteerisille öljyseoksille ja pesuaineille. Jatkamme parhaan ratkaisun etsimistä ja tartumme jokaiseen vinkkiin kotimaisesta tuotevaihtoehdosta.

Yritysasiakkaina kiinnitämme erityistä huomiota käyttämiemme palveluiden kotimaisuuteen ja suosimme kotimaisia tuotteita myös yritysostoissamme.

Kun pidät huolta luonnosta, se pitää huolen sinusta.