Kestohedelmäpussi 100% pellavaa

18,00  sis. ALV

Kestohedelmäpussi 100% pellavaa. Värivaihtoehdot pellava ja musta. Valmistettu käsityönä Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Hyvästi muovipussit!

Kestohedelmäpussi 100% pellavaa. Kaunis pellavainen hedelmäpussi kuljettaa hedelmät kestävästi ostoksilta kotiin. Kestopussissa säilytät hedelmät ja esimerkiksi tuoreet leivät kotonakin. Niekon kestotuotteita käytettäessä ei turhaa muovijätettä pääse syntymään.
Tämä ekologinen kestohedelmäpussi on valmistettu käsityönä Suomessa. Sen lisäksi, että tuet pienyritystä saat ikuisen ja helpon kauppakaverin itsellesi!

Värivahtoehdot: pellava, musta

Koko: 23 x 35 cm

Materiaali: Kestohedelmäpussi 100% pellavaa

Pesuohje: 40 asteessa

Vinkkejä: Voit ottaa kestohedelmäpussin mukaan kauppareissulle ja punnita hedelmät erikseen, jonka jälkeen kaikki hedelmät voi pakata kestohedelmäpussiin. Näin et tarvitse kauppareissulta useita eri muovipusseja jokaiselle hedelmälle. Kestohedelmäpussi on myös kaunistus jokaisessa kodissa. Siinä hedelmät tai vaikka leivät voivat olla kauniisti esillä myös ruokapöydällä. Eväsretkelle lähtiessä kestohedelmäpussia voi hyödyntää pakkaamalla eväät siihen ja voit kantaa sitä kätevän rannelenkin avulla tai sen voi laittaa reppuun sellaisenaan eivätkä eväät lentele pitkin reppua.

Yllättävänä vinkkinä kestohedelmäpussi on myös erittäin monikäyttöinen muuhunkin. Pellavasta valmistettu pussi on hauska ottaa mukaan reissuun vaikkapa pikkupyykkiä varten. Kylpyhuoneessa voit säilyttää pussissa esimerkiksi hiusharjoja ja pieniä tuotteita, että ne pysyvät tallessa. Pellavainen pussi on jokaisen skandinaavisen kodin kaunistus! Pellavaista pussia voi hyödyntää myös diffuuserien säilytyksessä joko kotona tai matkustaessa. Diffuuseri pysyy suojassa pölyltä ja lialta, sekä mahdolliset öljytipat eivät sotke muita tavaroita. Pellavaisen pussin voi pestä 40 asteessa.

Me jaamme lisää kuvia ja vinkkejä tuotteiden käytöstä arjessa Instagram sivuillamme @elosaessentials.

 

Nieko on kotimainen ja vastuullinen pienyritys Pohjanmaalta. Yhden naisen yritys tuottaa kaikki tuotteensa Pyhäjoella. Nieko on sitoutunut noudattamaan ekoeettisiä periaatteita yritystoiminnassaan. Materiaali- ja palveluhankinnoissa Nieko pyrkii käyttämään lähialueiden palveluita ja tuotteita. Nieko haluaa kannustaa kuluttajia tekemään vastuullisia valintoja ja korvaamaan kertakäyttötuotteet kestotuotteilla.

 

 

Lisätiedot

Väri

pellava, musta

Saatat myös pitää…