Lasinen roll-on -pullo 15 ml, 3 kpl / pkt

12,90  sis. ALV

Lasinen roll-on -pullo 3 kpl / pkt, metallirullalla ja tyylikkäällä hopeakorkilla.

Pitkäikäinen lasipullo sietää hyvin eteerisiä öljyjä! Voit lisätä roll-oniin mieleisesi eteeriset öljyt ja rullailla sitä helposti esimerkiksi ranteisiin nuuskuteltavaksi aina halutessasi. Kun roll-on -pullon sisältö loppuu, voit aina sekoittaa pulloon uuden hoitavan ja tuoksuvan sisällön.

 

Setti sisältää 3 kpl lasisia roll-on -pulloja.

Varastossa

Kuvaus

Hopeakorkkinen, lasinen roll-on -pullo helpottaa eteeristen öljyjen jokapäiväistä käyttöä. Tähän 15 ml kirkkaaseen lasipulloon teet eteerisen suosikkituoksusi ja hoitavat eteeristen öljyjen sekoituksesi yhdessä pohjaöljyn kanssa. Sujautat vain valmiin sekoituksen laukkuusi tai taskuusi niin eteeriset öljyt ovat aina helposti ja nopeasti käytettävissäsi.

Lasipullo on pitkäikäinen ja sietää hyvin eteerisiä öljyjä! Kun roll-on -pullon sisältö loppuu, voit aina sekoittaa pulloon uuden hoitavan ja tuoksuvan sisällön.

Setti sisältää 3 kpl lasisia roll-on -pulloja.

 

Materiaalit:

Pullo: lasi

Rulla: metalli

Korkki: muovi

 

Roll-on -ideoita:

IHANA PÄIVÄ

6 gtt Orange

4 gtt Vanilla

4 gtt Geranium

n. 14 ml Pohjaöljyä/perusöljyä

gtt = tippa

 

IHON YSTÄVÄ

3 gtt Lavender

5 gtt Copaiba

4 gtt Frankincense

n. 14 ml Pohjaöljyä/perusöljyä

 

TERVEYDEKSI

6 gtt Frankincense

6 gtt Ravintsara

n. 14 ml Pohjaöljyä/perusöljyä

 

Ohje:

Lisää eteeriset öljytipat varovasti pulloon ja anna seoksen tekeytyä hetki. Lisää sitten valitsemasi pohjaöljy ja sulje korkit huolellisesti. Kääntele pulloa rauhallisesti, älä ravista. Rullaile iholle ja nauti tuoksun mieltä hellivästä vaikutuksesta.

Mikä on pohjaöljy?

Pohjaöljyä käytetään eteeristen öljyjen kanssa pehmentämään eteeristen öljyjen tuntumaa iholla ja hidastamaan eteeristen öljyjen imeytymistä. Pohjaöljynä voit käyttää mitä tahansa luomulaatuista kasviöljyä. Valitse roll-on -sekoituksiin mielellään tuoksuton ja kevyt pohjaöljy (esim. viinirypäleensiemenöljy), jotta eteeristen öljyjen ominaisuuden pääsevät parhaiten esiin.

Vinkkejä:

  • Puhdista pullo ennen ensimmäistä käyttökertaa.
  • Ennen kuin asetat rullapään takaisin roll-on -pulloon, lisää rullaan pikkuisen pohjaöljyä, jotta rulla alkaa pyöriä helpommin.
  • Säilytä roll-onia laukussa tai kaapissa valolta suojassa, eteeriset öljyt tykkäävät hämärästä ja tasaisesta lämpötilasta.
  • Käytä roll-on sekoitustasi ahkerasti, kuitenkin noin vuoden kuluessa siitä, kun valmistit sen, ettei se ehdi härskiintyä.
  • Härskiintyessään pohjaöljyn ja eteeristen öljyjen tuoksu muuttuvat. Jos huomaat roll-on -sekoituksesi tuoksun muuttuneen oudoksi tai epämiellyttäväksi on paras sekoittaa roll-on -pulloon uusi ihana tuoksusekoitus.