Eteeristen öljyjen voimakortit

39,00  sis. ALV

Eteeristen öljyjen voimakortit tuo hyvinvoinnin jokaiseen päivääsi! Nostat vain kortin ja luet voimalauseen samalla kun tuoksuttelet eteeristä öljyä.

Varastossa

Kuvaus

Eteeristen öljyjen voimakortit 33 kpl.

“Lisää päivääsi iloa, itsetuntemusta ja luonnon voimaa eteeristen öljyjen avulla.

Eteeristen öljyjen voimakortit ovat kaikille, jotka haluavat ammentaa voimaa luonnosta ja nostaa hyvinvointinsa uudelle tasolle. Voit käyttää kortteja valitsemalla intuitiivisesti jokaiseen päivään sopivan eteerisen öljyn. Voit myös hyödyntää kortteja ilman öljyjä. Niiden avulla löydät vastauksia, mitä kehosi ja mielesi tällä hetkellä tarvitsee ja mihin chakraan sinun tulisi keskittyä juuri nyt. Korttien avulla voit löytää täysin uusia käyttötarkoituksia eteerisille öljyillesi.

Eteeristen öljyjen voimakortit sisältävät 33 korttia, joissa on voimaannuttava miete ja kaunis kuvitus kuhunkin hetkeen. Kätevä rasia sisältää myös vihkosen, jossa kerrotaan enemmän kunkin kortin öljystä. Vihkosen tekstit keskittyvät erityisesti tunteisiin. Innostu käyttämään luonnon upeita aarteita näiden hurmaavien korttien avulla.

 

 

Tekijät Mona Visuri ja Minna Palmu haluavat kannustaa sinua tutustumaan entistä syvemmin luonnon ihmeelliseen kykyyn lisätä hyvinvointiamme. Ota käyttöösi tiivistetty kasvienergia näiden hurmaavien korttien avulla.

Mona Visuri on äiti, moniyrittäjä, valmentaja, vaikuttaja, sijoittaja ja intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähettiläs. Mona on käyttänyt eteerisiä öljyjä vuosia, mutta löysi niiden todellisen syvän hyvinvointia kohottavan voiman vasta oman elämänsä vastoinkäymisten jälkeen. Mona haluaa levittää eteeristen öljyjen taikaa ja niiden tuomia onnen tunteita kaikille.

Minna Palmu on elintarviketieteiden maisteri, kolmen vilkkaan lapsen äiti, wanna-be hyvinvointialan yrittäjä ja pienen tyttärensä omaishoitaja. Eteeriset öljyt ovat Minnalle elämäntapa, joka ilostuttaa ja sulostuttaa arkea ja auttaa monenlaiseen haasteeseen. Perheen lisäksi maalaaminen, käsillä tekeminen ja tanssiminen ovat hänelle rakkaita harrastuksia, samoin luonto ja meri. Minna toivoo kaikella tekemisellään jakavansa maailmaan enemmän iloa, valoa ja väriä.

Saatat myös pitää…