Ilmatiivis pumppupullo 50 ml

7,90  sis. ALV

Kevyt ja tyylikäs pumppupullo itse tehdyille voiteille, emulsioille ja kasviöljyille. Pullo on ilmatiivis ja uudelleenkäytettävä. Tämä pumppupullo sopii erityisesti paljon matkustaville keveytensä vuoksi. Se sopii vetoisuutensa puolesta myös lentokoneen käsimatkatavaroissa kuljetettavaksi.

Koko: 50 ml.

Varastossa

Kuvaus

Kevyt ja tyylikäs pumppupullo itse tehdyille voiteille ja emulsioille. Pullo on ilmatiivis ja uudelleenkäytettävä. Tämä pumppupullo sopii erityisesti paljon matkustaville keveytensä ja kestävyytensä vuoksi. Se sopii vetoisuutensa (50ml) puolesta myös lentokoneen käsimatkatavaroissa kuljetettavaksi.

Käyttö: Pumppupullon korkki avataan ja sisään laitetaan esimerkiksi pussia (johon on tehty pursotusta varten reikä) hyödyntäen itse tehty nestemäinen voide/emulsio tai kasviöljy, jota voi käyttää eteeristen öljyjen pohjaöljynä. Tuotteen koostumus tulee olla tarpeeksi nestemäinen, että se kulkee helposti pumpusta läpi ja että pullo on helppo puhdistaa aineen loppuessa. Korkki aukeaa kiertämällä ja pullon saa puhdistettua täytettyä aina uudelleen. Täytä pullo sen yläosaan saakka niin pulloon syntyy tyhjiö, eikä sinne pääse ilmaa, joka härskiinnyttää kasviöljyjä. Pumppupullon pohjalla on levy, joka nousee pumpattaessa ja nostaa pullon sisällön pumpusta ylös. Näiden pullojen uudelleenkäytettävyys tekee niistä ympäristöystävällisiä. Tuotteen loppuessa puhdista pullo pienen pulloharja ja ekologisen puhdistusaineen kanssa ja paina varovasti tylpällä esineellä ylös noussut levy takaisin pullon pohjalle.

Huom! Jotkin eteeriset öljyt, kuten esimerkiksi sitruunan eteerinen öljy, voi vahingoittaa muovisia pintoja. Suosittelemme käyttämään tässä pullossa olevassa voiteessa/emulsiossa/öljyssä sellaisia iholle erinomaisia eteerisiä öljyjä, joiden kanssa tätä vaaraa ei ole. Näitä öljyjä ovat esimerkiksi Frankincense, Copaiba jaLavender.

Materiaalit:
Savun värinen, kestävä muovi (akryylinitriilistyreeni), hopeoidut yksityskohdat alumiini ja muovi (polypropeeni).