Öljylaukku Hiekka

39,00  sis. ALV

Öljylaukku Hiekka kuljettaa eteeriset öljyt mukanasi, minne menetkin. Öljylaukkuun mahtuu noin kymmenen eteeristä öljypulloa, joista kahdeksalle on pidikelenkit. Laukku on pellavaa ja siinä on helposti puhdistettava, likaa hylkivä musta vuori. Taidokkaasti ommeltu laukku on kotimaista käsityötä.

 

Valmistaja: JeeKa /Jenni Tokola

 

Varastossa

Kuvaus

Öljylaukku Hiekka kuljettaa eteeriset öljyt mukanasi, minne menetkin. Elosan suurempaan öljylaukkuun mahtuu noin kymmenen eteeristä öljypulloa, joista kahdeksalle on pidikelenkit. Laukku on pellavaa ja siinä on helposti puhdistettava, likaa hylkivä musta vuori. Taidokkaasti ommeltu laukku on kotimaista käsityötä.

Haluamme, että löydät eteeriset öljysi helposti, kun kaipaat niitä. Haluamme, että öljyt ovat luonteva osa arkeasi, ja että niitä on helppo ja mukava kuljettaa mukana. Pullot eivät kolise toisiinsa, kun ne on sujautettu öljylaukun lenkkeihin. Ne eivät myöskään katoa laukun pohjalle eivätkä vahingossa vuoda ja pilaa muita tavaroitasi. Tässä öljylaukussa kuljetat kaikki reissussa tarvitsemasi eteeriset öljyt siististi mukanasi.

 

Kokovaihtoehdot: Pieni öljylaukku Hiekka on tarkoitettu kuudelle-kahdeksalle pullolle, suurempi öljylaukku Hiekka taas kahdeksalle-kymmenelle öljypullolle.

 

Valmistaja: JeeKa /Jenni Tokola

Saatat myös pitää…