Kasvoharja koivua

23,50  sis. ALV

Kasvoharja, joka on valmistettu käsityönä öljykäsitellystä koivusta ja vaaleista hevosenjouhista.

 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Kasvoharja koivua ja hevosenjouhia. Ihana kasvoharja ihon puhdistukseen ja kuorintaan!

Huuhtele kasvoharja haalealla vedellä, jonka jälkeen sitä voi käyttää pelkästään tai luonnollisen puhdistusaineen kanssa. Harjaa kasvoja kevyesti pyörivin liikkein välttäen suun ja silmien alueita. Erityisesti kasvojen iho on herkkä, joten aloitathan harjaamisen varovasti ja totutat ihoasi siihen pikkuhiljaa. Alkuun harja voi tuntua karhealta, mutta iho tottuu siihen.

Materiaalit: Kasvoharja on valmistettu öljykäsitellystä koivusta ja vaaleista hevosenjouhista.

Hoito-ohjeet: Harjaa kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta se säilyisi hyvänä. Harja tulee huuhdella aina käytön jälkeen ja antaa kuivua hyvin.  Harjan voi puhdistaa silloin tällöin laittamalla mietoa saippuaa harjaksiin ja hieroa harjaa pyörivin liikkein kämmentä vasten. Mikäli puuosa alkaa tuntua kuivalta, sen voi öljytä koivulle sopivalla öljyllä esim. pellavaöljyllä.

Vinkkejä: Harjauksen jälkeen voit käyttää kasvojen iholle hyödyllisiä eteerisiä öljyjä, esimerkiksi eheyttävää frankincensea, rauhoittavaa laventelia, tai rasvoittumista ennaltaehkäisevää geraniumia. Eteerisiä öljyjä suositellaan käytettäväksi iholla aina pohjaöljyn kanssa. Valitsethan aina itsellesi ja ihollesi parhaiten sopivat tuotteet.

 

Iris Hantverk on 1800-luvulla perustettu ruotsalainen yritys. Iris Hantverk tunnetaan erityisesti laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistetuista harjoistaan, jotka valmistetaan näkövammaisten käsityöläisten toimesta Ruotsissa ja Virossa.

 

Saatat myös pitää…